Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Иск за неплатени трудови възнаграждения
Публикувано Автор Александра
MODIFIED:
Работех на постоянен трудов договор докато на 23.02.2010г бях съкратена на основание чл.328,ал.1,т.2 във връзка с чл.326,ал.2 КТ.В заповедта за прекратяване на трудовото правоотношение е посочено,че трябва да ми се изплатят следните обезщетения:по чл.222,ал.1 и чл.224,ал.1 КТ.Освен това установих,че без моето знание и съгласие на 01.10.2009г.съм била преназначена,като условията са променени от 8 на 4 часов работен ден и съответно наполовина намалена заплата,като капак на всичко това не са ми изплатени и работните заплати за 4 месеца и за времето,през което работех в тази фирма не ми е предоставена за подпис нито една ведомост за заплата.Моля насочете ме къде и по какъв ред мога да защитя правата си и получа дължимите суми,т.к.е очевидно,че работодателя няма да изпълни задълженията си доброволно.Предварително благодаря за оказаната помощ!
|
RE: Иск за неплатени трудови възнаграждения
Публикувано Автор Атанас Савов
само Инспекцията по труда с писменна жалба и задължително си вземете входящ номер.До 1 месец чакай отговор.Успех и дано всичко мине нормално.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.