Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Брачен договор след брака
Публикувано Автор Катя
MODIFIED:
Здравейте, бих искала да попитам :бихме ли могли със съпруга ми да сключим брачен договор след брака, в който да се отрази че конкретен имот, закупен по време на брака ни, е закупен с пари от продаден имот получен по наследство от мойте родители, съпругът ми няма против този имот да остане собственост единствено за мен.Данъчната оценка на имота е 48000лв.върху цалата сума ли трябва да платим нотариална и други .такси или само върху тази 1/2 ид.част, която съпругът ми ми отстъпва?
|
RE: Брачен договор след брака
Публикувано Автор Мариана Митова
огтговора е-да, можете
|
RE: Брачен договор след брака
Публикувано Автор Мариана Митова
отговорът на поставения въпрос е-ДА!
|
RE: Брачен договор след брака
Публикувано Автор Hi_tide
Само върху 1/2. Внимавайте как ще си направите договора. Потърсете специалист. Принципно адвокатите работят по Тарифата, също като нотариусите.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.