Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Лъжесвидетелствуване
Публикувано Автор Райчо Каракостов
Моля някои да ми одговори и даде съвет.Водя гражданско дело.В съдебно заседание свидетел даде показания който са невярни.А именно че от 92-год.Еобработвал съседен на нашият имо до ден днешен.Същият е бил племенник на сопственика на имота.За съжаление това не е вярно.Сопственика на това място не е между живите от 90-год.Собственик е неговият син който не познава въпросното лице което даде свидетелски показания пред Съда.Собственика на имота ми предостави нот.акт зада се уверя в всичко това.Какво да предприема и да разоблича тази лъжа.
|
RE: Лъжесвидетелствуване
Публикувано Автор Hi_tide
Не е нужно обработващият да е собственик. Може да е обработвал имота и без знанието на собственика. Сигнал в прокуратурата от собственика би бил най-удачен, но този сигнал трябва да ви го напише адвокат, тъй като може да излезне набедяване и най-накрая лъжесвидетелят да ви осъди, че го набедявате.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.