Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Дело за нищожност на нотариален акт
Публикувано Автор Райчо Каракостов
MODIFIED:
Водя дело за Провъзгласяване ништожност но нотариални актове.Бях ответник по делото и ноправих насрештен иск.Който Съдията одобри.Призовах трето лице помагач Чиито актове трябва да бъдат провъзгласени.А именно.За имота който водя спор притежавам Решение влязло в сила през 1982 год. в което пише че въпросният имот е наша сопственост и нотариалният ни акт е легитимен и никога не е бил провъзгласяван за ништожен.Сега Съдииката е насрочила дело През Декември като е призовала ответника.Който се е здобил с нашият имот без да има право на това съгласно Решението.До колкото съм запознат едно дело решено вече между страните важи и за наследниците.И би трябвало да се прекрати служебно.Поисках провъзгласяването нищожноста на актовете в закрито заседание.Какви са правилата.Моля Ви дайте ми съвет.
|
RE: Дело за нищожност на нотариален акт
Публикувано Автор Мариана Митова
Защо не попитате адвоката,който Ви представлява?Подобно дело не е за начинаещи юристи и не подхожда за "упражнение". За да получите действително комепетентния отговор на въпроса Ви следва да влезете в детайли,а именно : кога и как ответника се е сдобил с нотариалните актове, на какво основание, кой владее въпросния имот и прочие. Въпросното решение,което коментирате между същите страни ли е и ако е, в случая се касае за неипълнение и на съдебно решение, което е другга тема.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.