Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Проблем при просрочено плащане по кредит
Публикувано Автор Тошко Райчев
Здравейте!
Имам следния проблем:
Днес получих официална покана от частен садебен изпълнител да погася потребителския си кредит към ОББ.Бил съм осъден като ми е бил наложен запор на заплатата.Проблема идва оттам,че тъй като последните месеци бчх безработен и едва миналия започнах работа,не съм правил вноски по кредита си.И ето ,че междувременно съм бил осъден.Сега незнам как да постъпя в този случай,за всички е чсно ,4е немога да внеса цялата дължима сума защото все пак се грижа и за сина си,който живее при мен.Моля ви посъветвайте ме какво да направя.
Предварително ви благодаря.
|
RE: Проблем при просрочено плащане по кредит
Публикувано Автор Милко Панов
По добре си плати. Можеш да платиш 30 процента от дължимата сума и останалото на вноски.Имай пред вид , че върху дължимата сума се начисляват такси по делото.Тях също ще плащаш. Опитай да се договориш със съдия изпълнителя,но не влагай много надежди.След като вече е започнало изпълнението вариантите са малко. Трябвало е да пуснеш молба по рано пред банката-(писмено).
Погледни сайта на ЧСИ там има обща информация - bcpea.org

Честито
Живота е радост и тъга
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.