Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Ограничен достъп до имот
Публикувано Автор ИВАН ЦОЛОВ
Притежавам 1/6 идеални части от апартамент в които доскоро живеех и все още там ми е постояннен адрес и адрес по местоживеене. В апартамента имам и имущество, както и съм направил значителни подобрения. Един от другият съсобственици е сменил патрона на входната врата с което аз не мога да вляза в апартамента. Той твърди че има по-голям дял и това му дава правото. Какво да правя в този случай ? Благодаря предварително за отговора.
|
RE: Ограничен достъп до имот
Публикувано Автор Hi_tide
Правото е на ваша страна. Има няколко начина за действия, но кой е най-добре да изберете зависи от факти, котио не сте посочил в изложението.

Вървете при адвокат най-добре.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.