Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Онлайн търговия
Публикувано Автор Гост
Здравейте
Искам да попитам какви лицензи , документи са ми нужни за започване на такъв бизнес ( онлайн търговия )?
По какъв начин могат да стават разплащанията? Какви видове разплащания има и кой е най-изгодния начин за мен и за потребители ? Как и къде трябва да се направи при закопуване на кредити в смисъл нещо като в онея сайтове със смс-те само ,че тук ще има размяна на пари срещу кредити ?
ако това е много сложно за обяснение или има прекалено много информация моля намерете ме на скайп FantasyBoy305 ако имате свободно време за мен за да ми обясните по-подробно. Ще ви пиша при първа възможност.
Благодаря предварително.
|
RE: Онлайн търговия
Публикувано Автор No!
ВРЕМЕ ти е драги да се отърсиш от андрешковския манталитет и байганьовския табиет и да престанеш търсиш келепир по форумите !
Юридическите консултации , както и всеки друг вид ТРУД са изцяло ПЛАТЕНИ и не се раздават благотворително на муфтаджии !Ако си социално слаб -има си начин да ДОКАЖЕШ това и да получиш безплатна консултация от адвокат !
В противен случай-вземаш няколко десетачки в джоба и се отправяш на консултация към първата адвокатска кантора за консултация .
|
RE: Онлайн търговия
Публикувано Автор Гост
За онлайн търговия ви трябва всичко, което ви трябва за обикновена търговия. Да сте регистриран като търговец, да имате апарат с фискална памет, а в случай, че разплащанията стават по банков път - банкова сметка. За онлайн разплащания можете да ползвате ПейПал.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.