Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Договор при общи условия . Пролеми с EVN Пловдив
Публикувано Автор Marin Dimov
Здравейте,аз съм потърпевш от некоректно отношение от страна на служители в ЕВН.
Казусът е следният:
След рутинна смяна на измервателен уред (електроемер) извършена по тяхна инициатива,електромерът спира да отчита. В апартамента не живее никой от декември до март .
Февруари брат ми подава сигнал в офиса на ЕВН Приморско за това,че не получавам месечни сметки за ток , при което се установи , че електромерът не работи . Преди няколко дни от фирмата ми съобщиха , че по техните общи условия следва да заплатя от декември до ден днешен изравнителна сметка,която ще се изичсли на базата на същите месеци за миналата година.
Това е пълен абсурд и нарушаване на потребителските ми права. По общите условия трябва да платя сметката и тогава да възразя срещу нея,за да не ми спрат тока ?
Какво да правя ?
Изправен ли съм пред неравноправни клаузи ?
Правата ми на потребител,добросъвестен при това са тотално нарушени и потъпкани.Вредата ще е имуществена,но и неимуществена-срамът и позорът пред който съм изправен !
Как да формулирам възражението си към ЕВН ?
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.