Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Въпрос за уволнение
Публикувано Автор Невенов
Искам да знам при уволнение по чл.328 ал.1 т.3 от КТ, тоест при намаляване на обема на работа, трябва ли да се издава някъв документ и ако да какъв?
rebelassaut@yahoo.com
|
RE: Въпрос за уволнение
Публикувано Автор Невенов
Да за заповедтта ми е ясно,но искаме да уволним на база това, че ни се намалява обема на работа и искам да знам какви доказателства трябва да си запазим и какви документи да оформим при случай, че той реши да ни съди.Става думи за документи и доказателства, които да доказват, че го правим на база намаляване на обема на работа. За фактическата страна не знам какво да кажа освен, че служителя е бил на чело на една дирекция, която искаме да закрием след като го уволним.Ако можете да ми пратите примерни документи по мейл ще съм ви задължен.
|
RE: Въпрос за уволнение
Публикувано Автор Hi_tide
да, трябва. по принцип е заповед за уволнение, но в зависимост от казуса документите може да са над 10. Опитайте се да по-подробно фактическата страна на въпроса, за да Ви отговорим изчерпателно.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.