Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Трудово предизвестие
Публикувано Автор gergana
MODIFIED:
назначена съм като гл.счетоводител на два трудови договора в две фирми, които са дъщерни фирми на трета. основния д-р е на 6ч а втория на 2 със срок за изпитване 6м. от 30.04 имам отправено предизвестие съобразно сроковете поссочени в молбите ми, но шефа ми казва че ще ме накара да отработвам 3м.и след 10 дни ще ме уволни дисциплинарно. Въпросът ми е има ли право да ме задържи 3м при условие че не е упоменато в трудовите договори и гл. счетоводител МОЛ ли е съобразно КТ
|
RE: predizwestie
Публикувано Автор Деян Йотов
За това дали е МОЛ по скоро трябва да видите длъжностната си характеристика на нея се осланя подобни критерии обикновенно! А за трите месеца при положение на срочен трудов договор не виждам как ще стане освен ако с договорът Ви не сте се споразумяли за нещо! Вижте си внимателно договора в него пише отгошорите на въпросите Ви!
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.