Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Регистрация на лизингово дружество
Публикувано Автор Радослава
Здравейте,
Казано в едно изречение: къде мога да намеря правилата?
Благодаря предварително за помощта!

Лек и усешен ден!
|
RE: Регистрация на лизингово дружество
Публикувано Автор Атанас Савов
мисля,че става въпрос за фирма за потребителски креди-обикновенно са малки кредити,имат и лизинг-нещо като jet kredit и TBI kredit.Може да се регистрира,стига да ви разбирам правилно.Особеното е Уведомлението към БНБ,трябва да е юрид.лице-ООД/ЕООД/ минимум.Изненадах се че 3-ма адвокати неможаха преди 1 година да ми отговорят на тоя въпрос.Успех.Аз се отказах-как се събират пари от длъжници..........
|
RE: Регистрация на лизингово дружество
Публикувано Автор Hi_tide
Общ въпрос - общ отговор:

Казано в едно изречение - в Търговския закон и в издадените въз основа на него наредби.

За по-подробен отговор е нужна по-подробна информация, тъй като терминът "лизингово дружество" е нещо твърде, твърде неясно.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.