Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Втора работа
Публикувано Автор Нина Маринова
MODIFIED:
здравеите,в момента работя на едно място с трудов договор и съответно ми плащат всички осигуровки.Понеже ми трябват повече пари,защото поради неплащане и закъсняване на заплата съм затънала до уши сас заемите си искам да работя на втора работа,но ми казажа,че неможе.Моля кажете ми има ли някакъв вариянт да работя и на двете места и какъв е той.Предварително Ви благодаря.
|
RE: Втора работа
Публикувано Автор Нина Маринова
На основното работното време ми е осем часа,за да вземам добри пари,съответно ще трябва и на второто място да работя толкова.Разбира се ако е възможно.
|
RE: Втора работа
Публикувано Автор Tapizaushi79
Здравейте,

Колко часа искате да работите на второто място и как ви е нормиран работния ден на основното?
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.