Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Увидомително писмо
Публикувано Автор Наталия
Здравейте,преди два дена бях писала че работодателката искаше да подам молба за доброволно напускане след майчинство,разбира се че не се съгласих.Пуснах молба за платена отпуска,но не в същия ден когато трябваше да изляза на работа а 1 месец и 5 дена по късно,защото работодателка нямаше време да ме приеме,и нямаше време да ходи до счетоводителка.След два дена получавам уведомително писмо да отида при работодателка и да напиша обяснително писмо защо не съм постъпила на работа.Аз ще отида и ще напиша как беше в дествителност,но искам и да ми дадете съвет как да постъпя???
Много ви моля за помощ!!!
Предварително благодаря за отговор
|
RE: Увидомително писмо
Публикувано Автор Атанас Савов
отиди и се разбери с шефката си като хора и жени.Ако иска да те гони от работа може да го стори по доста начина от законите.Така,че не си правете напук а просто седнете и се разберете.Така е най-правилно.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.