Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Решение наСъд
Публикувано Автор Райчо Каракостов
Жертва съм на измама с имот.кв.Киноцентър-София.За имота се води съдебен спор за сопственост през1981год.Съда излиза с Решение,влиза в сила същото,и определя моят баща за сопственик на имота.Осъдените по делото,взимат идаряват,същият имот на внукът си,пет години след Решението,независимо че Актът им е нищожен,съгласно Решението на Съда.А тои го препродава на трето леце.Ас владея имота си все още но има и друг сопственик.Помогнете ми и ми разяснете,Решението на Съд,ли е по силно като акт.Или Нот.Акт,съставен незаконо,но узаконен от нотариус. С.Уважение:Каракостов.
|
RE: Решение наСъд
Публикувано Автор Hi_tide
Вероятно ако сте потърсил правата си още преди две години, сега щяхте да имате влязло в сила решение.
|
RE: Решение наСъд
Публикувано Автор Райчо Каракостов
Благодаря за отговора.Да баща ми е починал.Ас заведох иск но, мисля да съдя нотариалната камара на Р.България,заради това,че са техен служител е исповядал незаконна зделка от което сега трябва ас да се съдя.Общината не ми издава виза за строеж тъй като има още един собственик.Независимо че,АС притежавам Решение на Съд,и Нотариален акт.Което значи че ас немога вече втора година да започна да строя,заради някой си нотариус.
|
RE: Решение наСъд
Публикувано Автор Деян Йотов
Уважаеми,
С влизане в сиал на Съдебното решение във сила което постановява че въпросният имот е на баща Ви респективно ще бъде или е вече по закона за наследството(не разбрах дали баща Ви е още жив) ВСИЧКИ други действия от страна на въпросните господа доказани в съда като НЕсобственици се считат като унищожаеми по закон! В смисал такъв незаконни и следователно не порадащи никакви правни действия! Ако има направени такива действия от тяхна страна идете при адвокат и заведете иск! Ако разбира се това че те са направили нещо Ви създава проблем!
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.