Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Ревандикационен иск по чл. 108 ЗС
Публикувано Автор Nezabravka
Бих искала да попитам има ли някой бланка на искова молба по чл. 108 ЗС. Искам да вляза във владение на имот, който съм придобила по наследство, но не ме допускат до него. Благодаря предварително на всички, които се включат в темата.
|
RE: Ревандикационен иск по чл. 108 ЗС
Публикувано Автор Hi_tide
Здравейте,

При цялото ми уважение,

Бланките се ползват за декларации, молби, пълномощни, заявления и др. документи, но няма такова нещо като бланка за Искова молба.

Иначе може да напишете:
До: ........съд
ИСКОВА МОЛБА
От,..............

Уважаеми г-н Съдия,

Имот еди кой си ми принадлежи въз основа на .......... В момента същият се владее от ...........

Моля да осъдите ответника да ми предаде владението на собствения ми имот като ми заплати направените по делото разноски.

Прилагам:

Удостоверение за наследници
Акт за собственост
...........
...........
...........

Дата Подпис.


Не вярвам да е толкова евтин въпросния имот, че да процедирате сама и чрез бланки. Сгафите ли, връщане назад няма, така че поне аз не бих се наел да Ви насочвам към бланки, тъй като почти 100% бих Ви навредил по този начин.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.