Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Имотна граница
Публикувано Автор Йордан Йорданов
В близост до имотната граница със съседа ми имам засадени 22 броя лозови асми, 3 броя праскови и полиетиленова оранжерия. В ЗС и ЗУТ открих какви са минималните разстояния за засаждане на лозите и прасковите, но за полиетиленовата оранжерия не открих нищо.Какво е минималното разтояние на което може да се изграждат такива съоражения?
|
RE: Имотна граница
Публикувано Автор Йордан Йорданов
Благодаря ти за отговора Hi_tide. Оранжерията е изградена от циметнови колове, вкопани в земята около 45-50 см. разположени на разстояние 2,3 метра един от друг, върху които са мотнирани тръбни ферми, като върху тях се опъва полиетилена.
|
RE: Имотна граница
Публикувано Автор Hi_tide
Зависи от съоръженията. Ако са само греди вкопани в земята с полиетилен - няма проблеми. Разбирасе добре е да не са на самата граница.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.