Договор за продажба на МПС /бланка/

 • Вторник, 27 Януари 2009 10:34

 

Договор за покупко-продажба на МПС

Прикачени файлове:
Изтегли файла (Dogovor_prodajba_mps.doc)Договор за продажба на МПС31 Kb

15 коментара

 1. Благодаря, много за бланката !!! :)
 2. И аз благодаря, много е полезна
 3. Много благодаря , за бланката !
 4. Искам да попитам, когато и двете страни по договора са физически лица със статут женени, трябва ли да се споменат и имената на съпрузите в договора? И как и къде в договора трябва да бъде упоменато това? Питам понеже, наскоро видях такъв договор, в който една от страните беше женена и половинката беше упомената в него. А нали при сключен брак трябва да се иска съгласието и на двамата съпрузи, за да се извърши покупко-продажба?
 5. полезна информация
 6. Благодарности за помоща, договора за покупко-продажба на МПС.
 7. Въпроса ми е ,ако искам да закупя мотоциклет с кубатура 250 кубика,нужен ли ми е нотариус и декларация за семейно положение и съгласие или става само с договор за покупко продажба?
 8. моля някои да ми каже относно договор за покупко продажба на автомобил може ли да ми направят дубликат защото си изгубих договора а ми трябва за от4ет пред дана4ните
 9. atanas, ако автомобила е прехвълен в КАТ, от там могат да ти извадят дубликат на договора. Каун, мотоциклети до 350 кубика, не е нужно да се прехвърлят нотариално.
 10. Могат да ти издадът дубликат пти нотарйосът при който е направен договора срещу 10 лева максимум
 11. Благодарности за и от мен.
 12. Благодарности за бланката и от мен.
 13. Виждам, че темата е стара, но се надявам договора да е все още актуален. Имам и следния казус. Продавам мотор под 350 кубика на купувач от Австрия. Дали някой може да ми каже какво друго освен този договор трябва да направя, за да мога после да отрегистрирам мотора в КАТ и Общината. Благодаря Ви предварително!
 14. Здравейте! При покупко-продажба на автомобил между фирми с фактура необходим ли е нотариално заверен договор? Нотариалната заверка може ли да се иска само за подписите (10-20 лв), или е задължително да ме цакат нот. такса=процент от продажната цена. Къде мога да направя справка за тежести върху автомобила, нотариуса прави ли го това? Благодаря предварително!
 15. Здравейте. Как стои въпроса с продажбата на бракуван автомобил? Нужна ли е нотариална заверка на договора? Ако не трябва ли да има вписани свидетели на сделкаа?

Добавете коментар